martes, 30 de marzo de 2010

C:\Fakepath\Menorca En Vint Platges

Check out this SlideShare Presentation:

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Uala!! això són platges.
Però Menorca és molt més.
SALUT!!
Rosa

Anónimo dijo...

Hola! Encara no entenc com he arribat a parar al teu blog però estic encantada! Et volia fer una pregunta...Sóc de Granollers (Barcelona) i estava pensant passar les meves vacances a Menorca. Series tan amable de recomenar-me una zona? Quines platges són millor? Zona ciutadella o maó? Estic una mica atavalada! Moltes gracies!

juanjo pons dijo...

Hola Eva,tant a Ciutadella com a Maó, trobaràs coses interessants, no et preocupis per les distàncies, 50km no són res.
Mercadal ès un poble d'interior i pot està bé, Fornells té mar i també està al mig de Menorca, però si no trobes plaçes aquí no et preocupis.Moltes platges són interessants, no et perdis Pregonda, Trebalúger, Mitjaneta.
Que ho passis bé.

SU dijo...

Les fotos són impressionants.
Tots els anys anem a Menorca, però no ens trobem les platges amb tanta solitud, ja que normalment ho fem en estiu... algunes vegades hem anat en hivern i té molt d'encant.
Menorca és un paradís, què sort teniu els menorquins i la meua amiga (que viu allí des de fa molts anys) de viure rodejats d'uns paisatges tan bonics.
Ja m'agradaria a mi fer eixes fotos!

Anónimo dijo...

Hola Juanjo... acabo de recibir un e-mail con un pps MENORCA EN 20 PLAYAS y he decidido entrar en tu blog, soy mallorquina, pero de lo único que me siento orgullosa de esta Comunidad Autónoma es de la Isla de Menorca, gracias por conservarla y protegerla de la manera que lo haceis. Enhorabuena de una mallorquina "envidiosa"
BESOS

Anónimo dijo...

y la gente se va al caribe????? no lo entiendo la verdad, es qu eno lo entiendo, con lo que tenemos en España, un saludo a todos los menorquines un lugar precioso.